čtvrtek 14. června 2012

Letmé vyběhnutí

Nedávno jsem četl blog Honza beží . Psal tam o malích odměnách moc inspirativní.   Dnes jsem měl na programu díky lijáku volno tím mislím žádný běh žádná práce doma. Jen do rachoty musím. Procítal jsem blogy a odpocíval a dostal jsem se spet  k minimalistickýmu běhu a bosoběhu. Tak jsem nad tím dumal a vzpoměl si na starý kecky zevnitř prošláplí už znich bolelo mezy prsty a trhala se mi tam kůže,ale zůstali v botníku. Vyndal jsem je. Vnitřek vybral až na podrážku dal tam jiné vložky. No jak to asi dopadlo bez ponožek jen kratasy a hurá na nezpevněnou cestu i přestalo pršet tak jen dotyky mokré trávy na mích nohách a kamínky pod nimi. Skrácený krok a rychlejší frekence. Kolem pastvina a krávy občas se lekli ,když jsem proběhl kolem .Ale pak se dali do pohybu ,běželi vedle mne a já si připadal jako na prérii ,když utíkal splašený skot vychutnával jsem si ten dusot jejich nohou funěni z nozder neběžel jsem sám bil jsem ve stádě. Nádhera dobité baterky jen na dvouch kilometrech. Odměnil jsem se nádhernými pocity z krátkého běhu.  Doma jsem ještě odposiloval a ted s novou chutí do rachoty. Běh je odměna.

4 komentáře:

  1. Super, delas to urcite skvele... Me desne potesi si udelat radost nejakou blbinou, oba asi vime, ze to neni o penezich.. Proste stary kecky udelaj casto vetsi radost (a hned) nez neco komplikovanyho a drahyho.. Tak at se beha a dela radost 12:)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu mů život se skládá z maličkostí a radostí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale i novy kecky delaji radost :-) Koupil jsem 101cky a kombinuju s Mt10 a klasicky boty nosim jen do prace .... proste tlumeni over ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele u mne je problém ze jsem rád ,že si dovolím kecky od Větnamců prostě na to nemám, ale když jsme jako kluci běhali v Čínách Pionýrkách a Kanadách po lese tak nebudu řešit tlumení. Když to zvládaj Kenani proč ne mi že? A hlavně mé běhy jsou o pocitech a radosti z pohybu.

      Vymazat