neděle 19. února 2012

Souhrn týdne 20.2.-26.2.2012. Pokus o zlepsení pohybu pres minimalistický beh

Po-opet 11km jen s tou zmenou ze po asi 500m behu v keckách z lehkou slabou podrázkou. Jsem se zul a vbehl do snehu a ledu bos poslechl jsem rady od Petra Faboka a uvolnil nohy a soustredil se na vrchní cást trupu .Povedlo se mi srovnat telo a lépe se i dýchá. Po sto metrech naboso kdy jsem zacal vnímat chlad jsem se obul a pokracoval ve stejné technice obutý. Zajímavá bila zrychlená frekvence kroku a hlavne ta lehkost . Ve snehu jsem se pohiboval daleko lehcejc nez normálne a kupodivu necítím unavu svalu. Kdyz jsem zacal asi ve trictvrte trasi strácet techniku vyzul jsem se znovu asi na 200m. Technika se srovnala a dobehl jsem domu uz zase obutý. Asi nejvíce mne nadchla ta lehkost pohybu jako bych po ceste snehu ledu jen tak lehce z minimem kontaktu nevím jak to prirovnat proplul nebo se lehce vznásel. Moc positivní pocit.

Ut-15km les nádherné ráno -8C.
St-vcera pri práci mne zacalo tahat koleno tak jsem dnes dal pauzu. Cejtím na sobe ,ze se o mne pokousí chlapská smrtelná nemoc.Chripka tak to skusím podchitit a zítra uvidím. Ale mám radost protoze mám rýmu vzdy na zacátku a na konci zymi tkze uz se blízí jaro hurá.
Ct-rýma. Koleno redy.
Pa-rýma
So-porád rýma ,ale uz to neslo proste absták tak aspon 10km . 5km 20 minut nejak to bezelo zpátky do kopce to uz plíce díky rýme nezvládali tak jsem bil rád za 50minut. Ale alespon beh. Na vecer z vnuckou na maskarní moc hezkej relax. Nejaké pivko a vramci léceni slivovicka. Trochu navátej uvidím zítra.
Ne-15 km les uz nám zase snezí. Dobrej beh. Po obede zase to samí i pocasí stejný 15km. Rýma odchází super.
Celkem-55km na tu bídu.


7 komentářů:

  1. Na chripku plati fernet! Supr ze je koleno lepsi, hezky to tam sazis a byla by skoda prestat. At ti to beha dal!

    OdpovědětVymazat
  2. Pár týdnů jsem tu nebyl a koukám, že ses to pěkně rozběhal (i rozepsal :-). Jen tak dál. Doufám, že to zužitkuješ i někde na závodech. Plánuješ něco? Co třeba ŠUTR, Silva Nortica, Jesenický maraton nebo jiná podobná sranda?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Zatím si neverím. Ale jsem rozený Plzenák tak mi vychází Plzenská stovka. Zajímá mne jen ultra takze na jiné závody nemislím. Urcite se na vás jednou rád podívám na nejakém závode.

      Vymazat
    3. Jinak co tvé zdravícko ? A mnel bis neco napsat na svuj blog at je co císt.

      Vymazat
    4. Neběhám, tak není o čem psát. Do 20.března mám rahabilitace, tak snad už to pak bude dobrý a budu moct bez potíží vyběhnout. Ale aspoň teď mám čas zařídit si pár důležitých věcí, kvůli kterým bych běhání stejně musel šidit.

      Vymazat